Evenementen

Evenementen tijdens de zomerwerking:

– Zilvermeer:
Elk jaar gaan we met ons speelplein op bezoek naar het zilvermeer. Hier gaan ze in de voormiddag op ontdekking in de speeltuin. In de namiddag (als het weer het toelaat) is er de mogelijkheid om te gaan zwemmen.

– Marvahappening:
Op de voorlaatste dag van ons speelplein is het feest! De animatoren werken van tevoren aan een uitgebreid en fantasierijk aanbod voor de kinderen. Op deze dag worden de kinderen helemaal ondergedompeld in een bepaald thema, dit gaat van Piraten tot kulderzipke. Er zijn verschillende activiteiten die de kinderen kunnen doen.

– Irrland:
We sluiten de zomer af met een grote uitstap naar Irrland. Dit is een grote buitenspeeltuin net over de grens in Duitsland. De kinderen worden in kleine groepen begeleidt door een animator. Zo kunnen de kinderen heel de dag onder begeleiding in de speeltuin doen wat zij willen.
Een kids-id is deze dag dus noodzakelijk!
We vertrekken die dag iets vroeger met de bus.
Het is een onvergetelijke dag om de zomer mee af te sluiten.

Evenementen naast de zomerwerking:

– Spaghettifeest:
Tijdens het niet te missen, jaarlijkse spaghettifeest vullen de lokalen van Speelplein Galbergen zich met de geur van heerlijke huisbereide spaghetti. Ook de vegetariërs kunnen smullen van een zelfgemaakte spaghettisaus.

– Marva Quiz:
Dit is een ludieke algemene kwis georganiseert door Speelplein Galbergen. De ploegen mogen maximum uit 5 personen bestaan. Hebt je nog nooit meegedaan aan een kwis dan is deze kwis ideaal. Het bestaat uit uiteenlopende rondes waar iedereen wel iets van weet.

– Infoavond nieuwe animatoren:
Ben je benieuwd wat ons speelplein inhoudt kom dan zeker eens langs op onze infoavond. Hier geven we meer uitleg over wat ons speelplein net inhoudt en kunnen we jouw vragen beantwoorden.